Naujienos

Įsipareigojome kainas perskaičiuoti sąžiningai

2014 m. rugpjūčio 18 d.

PS_Logo_rgb-32716c0a94af961f0d1e39111b3d504c.jpg

Š. m. rugpjūčio 18 d. Lietuvos vairuotojų mokymo ir kvalifikacijos kėlimo mokyklų asociacijos (toliau – Asociacija) prezidentas Darius Lesickas dalyvavo Lietuvos Respublikos Vyriausybės rūmuose organizuotame iškilmingame Geros verslo praktikos, įvedant eurą, memorandumo pasirašymo renginyje. Geros verslo praktikos, įvedant eurą, memorandumo tikslas – kuriant abipusiu pasitikėjimu grindžiamą aplinką apsaugoti Lietuvos vartotojų interesus įvedant eurą ir užtikrinti sąžiningą paslaugų bei prekių kainų perskaičiavimą.

Asociacija, prisijungusi prie Geros verslo praktikos, įvedant eurą, memorandumo, savanoriškai įsipareigoja nesinaudoti euro įvedimu kaip pretekstu padidinti prekių ir paslaugų kainas bei užtikrinti sąžiningą paslaugų ir prekių kainų perskaičiavimą, jų skelbimą.

Geros verslo praktikos, įvedant eurą, memorandumas Asociacijai neabejotinai yra paskata kuo efektingiau ir konstruktyviau bendradarbiauti su nariais, saugiai ir patikimai užtikrinti atstovavimą jų interesams ir skaidriai tenkinti kitus viešuosius interesus.

Šalia Etikos kodekso, kuris skatina laikytis garbės bei orumo prioriteto, savo veikloje vadovautis visuomenėje pripažintomis etikos, dorovės, moralės sampratomis ir teisės aktais, Geros verslo praktikos, įvedant eurą, memorandumas sustiprina Asociacijos atsakomybę ir įsipareigojimus visiems nariams, skatina dar atkakliau gausinti visuomenės žinias apie eismo saugumą, eismo kultūrą, tobulinti vairuotojų mokymą ir ugdyti supratingą bei kompetentingą vairuotoją.

Patys įsipareigoję sąžiningai perskaičiuoti paslaugų ir prekių kainas, įvedant eurą, to paties tikimės ir iš savo narių. Visus kviečiame prisidėti prie sąžiningo kainų perskaičiavimo iniciatyvos. Neabejojame, kad susibūrę kilniam tikslui – sklandžiam naujos valiutos įvedimui Lietuvoje – ne tik daugiau pasieksime, bet ir sustiprinsime tarpusavio pagarbą.